hits

frowea

En blogg om alt og ingenting, ganske ekte og ganske usensurert

Tankekaos

 • Publisert: 14.03.2018, 14:49
 • Kategori: Om meg
 • Hei igjen,

  Nå sitter jeg på rommet mitt og tenker. Tenke. Det er egentlig noe av det værste mann kan sitte å gjøre. For plutselig så kommer tanker mann helst vil unngå. Tanker mann kanskje ikke engang visste var der? Dypt gjemt under det ytterste laget. Men samtidig så kan det jo være litt bra å tenke? Det kan være bra å konfrontere disse tankene, lytte etter de og forstå de. For hvordan skal du ellers finne ut hva du vil og hva du mener?

  Jeg er som mange andre og liker helst å komme meg unna situasjoner hvor jeg faktisk må stoppe å lytte til meg selv. Jeg hater å snakke ut om ting jeg tenker på, jeg hater rett og slett å være ærlige med meg selv. Men etter 18 år på denne jorda så har jeg til slutt lært at det er det mann faktisk må gjøre. Hvis ikke blir alt til en tikkende bombe som bare venter på eksplodere. Det er jo ikke bra det heller? Jeg vet at dette er noe jeg må fortsette å jobbe med og øve mer på, og jeg håper at dere også gjør det!

  Dette ble vel et litt tankefullt innlegg, men som sagt så skal denne bloggen være usensurert og ekte, derfor så velger jeg å skrive litt om det. Sånn ellers så håper jeg dere får en fin dag videre! Gjerne skriv til meg hvis det er noe dere lurer på!

  <333

 • Publisert: 14.03.2018, 14:49
 • Kategori: Om meg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  kaosverden89

  14.03.2018 kl.20:49

  Jeg kjenner meg igjen i det du skriver ang dette med å tenke. Noen ganger synes jeg det er det er greit å tenke over ting. Mens noen ganger synes jeg det er vondt å begynne å tenke på ting. Ønsker deg en fin kveld videre <3

  Frøya Weaas

  15.03.2018 kl.15:50

  kaosverden89: Ja, er veldig enig der! Håper du får en fin dag! <3

  Skriv en ny kommentar